:: home :: prezentare :: sitemap :: contact ::
pagina principala sferaconstruct
scurta prezentare a firmei de constructii
date financiare si strategii de viitor
portofoliu lucrari constructii
scule si unelte
sfera expert construct - angajari
ia legatura cu noi
Sfera Expert Construct:

Adresa:
Calea Giulesti nr. 16
Teatrul Odeon - Sala Grant
sector 1, Bucuresti
Cod postal: 060276
Tel: (021) 220 50 83
Fax: (021) 220 50 83
click aici pentru formularul de contact

SFERA EXPERT CONSTRUCT ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date.

Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client. Incepand cu lucrarile de constructii civile si industriale, constructiile de cai de comunicatii terestre, executarea de constructii destinate sportului, si terminind cu lucrarile de finisaje interioare si exterioare, nu exista in fapt nici un gen de lucrare la care compania sa nu raspunda cu promptitudine.

Totodata SFERA EXPERT CONSTRUCT S.R.L promoveaza constructia de case pe structura de lemn. Motivul alegerii acestei variante constructive este raportul foarte bun pret/calitate. Avantajele unei astfel de case sunt, in primul rand, pretul, apoi faptul ca raportul termic este mai bun la o astfel de constructie si are durata de executie mica. In medie, o casa pe structura de lemn poate fi construita in 3 luni. Vorbim de o casa de locuit, nu doar de una de vacanta, o casa care dispune de toate functionalitatile si confortul unei locuinte moderne.

Compania este la fiecare pas alaturi de dumneavoastra. Se ocupa de toate etapele, incepind cu proiectul de arhitectura, de rezistenta si de specialitati, obtinerea autorizatiilor de urbanism si constructie si a celor pentru utilitati, si incheind cu executarea lucrarii propriu-zise.

In domeniul instalatiilor, SFERA EXPERT CONSTRUCT are o oferta consistenta si capacitatea de a obtine autorizatiile RENEL, DISTRIGAZ si APANOVA necesare.

Ne-am adaptat in permanenta metodologia si serviciile astfel incat sa putem raspunde cerintelor ulterioare ale clientilor in timpul derularii proiectelor. Personalul SFERA EXPERT CONSTRUCT este format din ingineri specialisti precum si echipe de muncitori calificati.

<<pagina precedenta

Principii creative in design publicitar! NorthStar Media GRAPHICS