:: home :: prezentare :: sitemap :: contact ::
pagina principala sferaconstruct
scurta prezentare a firmei de constructii
date financiare si strategii de viitor
portofoliu lucrari constructii
scule si unelte
sfera expert construct - angajari
ia legatura cu noi
Sfera Expert Construct:

Adresa:
Calea Giulesti nr. 16
Teatrul Odeon - Sala Grant
sector 1, Bucuresti
Cod postal: 060276
Tel: (021) 220 50 83
Fax: (021) 220 50 83
click aici pentru formularul de contact

Strategie:

In urmatorii 5 ani firma isi propune o rata anuala de crestere a cifrei de afaceri in trepte regresive de la 100% in 2006 (274.000 Euro ), 75% in 2007 (479.500 Euro), 50% in 2008 (719.000 Euro ), 35% in 2009 (970.000 Euro), 25% in 2010 (1.213.000 EURO), la un profit brut de minim 10 % / an.

Domeniile de activitate se vor extinde spre:
- executia integrala a unor imobile cu maxim doua nivele;
- executia de retele stradale si de utilizator, pentru gaze naturale;
- productie de tamplarie din aluminiu si PVC cu geam termopan.

Calitatea executiei produselor, a instalatiilor, a structurilor, si a finisajelor vor tinde spre calificativul fara defect, urmarind cu rigurozitate procedurile Sistemului de Management Calitatii integrat cu Mediul, corelat cu programe de selectie, instruire, perfectionare si stimulare a personalului.

Politica de personal:

Procesul de selectie si angajare de personal are regim permanent, adaptat programului de dezvoltare al firmei, se face prin anunturi la mica publicitate in ziarele locale, urmate de analiza referintelor si interviuri, proba de lucru, angajare de proba prin contract de munca pe perioada de trei luni cu transformarea ulterioara in angajare pe durata nedeterminata.

In primele trei luni de activitate, muncitorul va fi integrat intr-o echipa iar maistrul acesteia il va urmari si-l va indruma astfel incat evolutia lui sa tinda spre normele de calitate si de randament adoptate de SFERA EXPERT CONSTRUCT S.R.L.
Dupa perioada de adaptare si integrare, lucratorul obtine dreptul de a urma un program de instruire pentru perfectionarea calificarii sau policalificare, finalizat prin obtinerea unei diplome sau a unei autorizatii.
Nivelul cistigurilor salariale este in functie de nivelul calificarii, randamentul lucrului si volumul de timp lucrat. In perioadele de stagnare a lucrului, datorate unor motive obiective, salariul este calculat la o valoare medie.

citeste mai departe despre Strategia de Marketing >>

Principii creative in design publicitar! NorthStar Media GRAPHICS