:: home :: prezentare :: sitemap :: contact ::
pagina principala sferaconstruct
scurta prezentare a firmei de constructii
date financiare si strategii de viitor
portofoliu lucrari constructii
scule si unelte
sfera expert construct - angajari
ia legatura cu noi
Sfera Expert Construct:

Adresa:
Calea Giulesti nr. 16
Teatrul Odeon - Sala Grant
sector 1, Bucuresti
Cod postal: 060276
Tel: (021) 220 50 83
Fax: (021) 220 50 83
click aici pentru formularul de contact

Strategia de Marketing:

Societatea SFERA EXPERT CONSTRUCT S.R.L. este interesata de executia lucrarilor in zona geografica a Municipiul Bucuresti si imprejurimi si vizeaza lucrari de volum mic spre mediu in domeniile de competenta a societatii.
Piata constructiilor in aceasta zona prezinta o dinamica in crestere continua ce depaseste media nationala.
Cresterea economica din ultimii ani, corelata cu reducerea inflatiei, si implicit a dobanzilor bancare, a condus la o crestere a cererii de locuinte. Locuintele au devenit si investitii profitabile, prin chiriile ale caror nivel, in Bucuresti, permit o amortizare rapida (7-10 ani), ca urmare a atractivitatii orasului din punct de vedere al ofertei locurilor de munca, unele foarte bine platite. Acestea au condus la cresterea cererilor de lucrari de constructii.

La lucrarile de constructii noi se adauga o piata , de asemenea in crestere, a lucrarilor de consolidare, refacere finisaje, inlocuiri instalatii, reparatii si intretineri de cladiri si instalatii, avand ca scop cresterea sigurantei seismice si de exploatare, si a gradului de confort si, implicit, a valorii de piata a lor. Aceste lucrari sunt cerute de exigentele in crestere ale pietei imobiliare precum si de reglementari legislative. Investitiile sunt favorizate de existenta resurselor financiare, concentrate in zona Bucurestiului.

Bucurestiul, in care se deruleaza afaceri tot mai multe si mai importante, este un oras care are un buget in crestere, parte importanta din acesta revenind lucrarilor de infrastructura (inclusiv retele noi si refacute), lucrarilor la cladirile sociale (scoli, gradinite, spitale) si sedii administrative.

Am observat la clientii nostri interesul fata de urmatoarele aspecte ale ofertei:
- oferta complexa de lucrari venita de la un singur executant, asa incat clientul sa negocieze cu un singur antreprenor toata lucrarea de care are nevoie. SFERA EXPERT CONSTRUCT S.R.L. are aceasta capacitate prin echipele sale de lucru care pot executa atat lucrarile de structura si de finisaje ale cladirilor cat si lucrari de instalatii.
- timp scurt de executie a unei lucrari. Prin numarul optim de lucratori calificati pe meserii, o parte din ei cu doua sau trei calificari (tamplar-parchetar, fierar-betonist, zugrav-vopsitor-faiantar, instalator-montator rigips-montator tamplarie), SFERA EXPERT CONSTRUCT S.R.L. poate aborda lucrari complexe de finisaje si instalatii cu timp minim de executie, datorat intrepatrunderii operatiilor aferente aceleiasi zone. Practic, timpul de executie se reduce strict la suma timpilor, tehnologici necesari fiecarei operatii succesive.
- flexibilitatea tehnologiilor oferite ce acopera orice tip de solicitare. SFERA EXPERT CONSTRUCT S.R.L. poate executa lucrari de instalatii folosind orice tip de material (PVC, polietilena, PEHD, pexal, cupru, otel sudat sau filetat) si lucrari de finisaje pe orice structura (beton, caramida, BCA, BCU, rigips, lemn, metal) si in orice grad de finisare, folosind orice material de finisare (huma, var, vopsea lavabila, vopsea, ciment alb in amestecuri cu nisip sau praf de creta etc.)
- acordarea de garantii credibile. Activitatea firmei este guvernata de procedurile tehnologice si de calitate cuprinse in Sistemul de Management al Calitati.

> citeste avantajele Sfera Expert Construct

pagina precedenta

Principii creative in design publicitar! NorthStar Media GRAPHICS